De moderne werkplek

Home / ICT Advies / De moderne werkplek
Appsys ICT Group integreert en implementeert de juiste technologische componenten om mensen in organisaties zonder fysieke belemmeringen samen te laten werken.

Ook hebben wij zelf onze IT infrastructuur zo opgezet dat het Het nieuwe Werken succesvol toegepast kan worden in ons eigen bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij sneller en kwalitatief beter zijn in onze aandacht naar de klanten.

WAT IS HET NIEUWE WERKEN NU PRECIES?

Kortweg: Het nieuwe werken betekent uw medewerkers in staat stellen het werk te doen hoe, waar, wanneer en met wie ze dat willen. 3 grote pijlers zijn hier van belang: Mens & Organisatie, De werkplek en ICT.

Mens & Organisatie: Door de steeds toenemende concurrentie is het voor bedrijven een grote uitdaging om de beste mensen aan zich te binden en ze blijvend te boeien. Hier kan Het Nieuwe Werken een belangrijke rol spelen door de werknemer een omgeving aan te bieden waarin hij zich gewaardeerd voelt!

De Werkplek: de meeste kantooromgevingen zijn vooral ingericht op het perfect individueel kunnen functioneren. Het hedendaagse werken vraagt steeds vaker dat men samenwerkt om tot creatieve oplossingen te komen. Binnen Het Nieuwe werken zijn er verschillende soorten werkplekken die het nodige comfort en efficiëntie bieden om dit samenwerken te bevorderen.

ICT: De belangrijkste factor binnen Het Nieuwe Werken is ongetwijfeld ICT! Technologieën als VDI (Virtual Desktop Infrastructure) en Video Conferencing maken het flexibel kunnen werken technisch realiseerbaar. Jullie medewerkers zijn niet altijd in elkaars buurt en toch verbonden met elkaar via deze vooruitstrevende technologieën. Hiermee wordt er niet alleen geld maar ook tijd, brandstof en fileleed bespaart.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Appsys ICT Group kan op maat voor jou bedrijf voorzien in de technische implementatie om Het Nieuwe Werken mogelijk te maken.