Beste klant,

Bedankt voor uw inschrijving en interesse voor ons technisch programma dat in de namiddag plaatsvindt. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de topics en de planning.

Programma


 • 14u00 - 14u50
  Ontvangst en rondleiding
 • 14u50 - 15u00
  Introductie
 • 15u00 - 16u20
  Cybersecurity

  Een cyberaanval, not if but when. Hoe bereidt u uw organisatie optimaal voor?

  Cyberaanvallen komen steeds vaker voor en worden steeds geavanceerder en complexer. Elk bedrijf is een potentieel doelwit en vaak is de schade na een cyberincident nauwelijks te overzien. In deze sessie informeren we u over hoe u uw organisatie kan wapenen tegen deze aanvallen door de juiste technologie in combinatie met de sensibilisering en opleiding van uw medewerkers.

  Sprekers:
  Frank Goossens (Account Manager, AppSys), Jelle Hillen (Solutions Architect, AppSys), Kris Nijs (CEO, AppSys), Philippe Blankers (Territory Manager, Veeam), Tom D’Hoore (Partnership Manager, Phished).

  Ik neem deel

 • 16u20 - 16u35
  Pauze
 • 16u35 - 17u15
  Break-out sessie: De moderne werkplek

  De moderne werkplek van de toekomst met het zero trust model.

  De digitale transformatie van uw werkomgeving zorgt voor een heel aantal uitdagingen op vlak van beveiliging. U komt te weten welke factoren bepalend zijn voor het succes bij de implementatie van een veilige moderne werkplek op basis van het zero trust model.

  Sprekers:
  Dirk Haex (Microsoft Consultant, AppSys), Nicolas Lempereur (Field Marketing Manager, Dell Technologies)

  Ik neem deel

 • 16u35 - 17u15
  Break-out sessie: Priority ERP

  Cloud ERP vs. On-Premise.

  Cloud ERP, een schaalbare oplossing die perfect kan meegroeien met uw organisatie. Tijdens deze sessie ontdekt u de voordelen van Priority Cloud ERP ten opzichte een on-premise oplossing.

  Sprekers:
  Lucas Van Butsele (Sales Director, Priority Software), Seppe Tielen (ERP Consultant, AppSys)

  Ik neem deel

 • 17u15 - 17u30
  Pauze
 • 17u30 - 18u00
  Cisco Meraki

  Experiences are everything.

  Een hybride workforce moet tijd- plaats- en apparaat-onafhankelijk, maar vooral ook efficiënt, kunnen werken. De digitale werkplek zorgt voor heel wat meer complexiteit bij het beheren en beveiligen van uw omgeving. In deze sessie wordt toegelicht hoe het Meraki platform een optimale gebruikerservaring combineert met een eenvoudig beheer en een doordachte beveiliging.

  Sprekers:
  Ben Radstaat (Channel Account Manager, Cisco Meraki)

  Ik neem deel

 • 18u00 - 18u30
  Wrap up & start network event

Image Description
Image Description