Welke cloud voor jouw bedrijf?

De Cloud valt niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld, maar termen zoals Public Cloud, Private Cloud, Hybrid Cloud,... zorgen er soms voor dat we door de bomen het bos niet meer zien. Toch is het enkel een kwestie van de juiste oplossing te kiezen voor je bedrijf in de waaier van mogelijkheden die momenteel aangeboden worden in de markt.

Wij zijn de ideale partner om je hierbij te ondersteunen. AppSys beschikt over een eigen hoogwaardige, op maat gebouwde Cloud oplossing die we volledig in eigen beheer hebben en is ondergebracht in de modernste datacenters van de Benelux. Alsook over de kennis omtrent Public Cloud platformen zoals een Microsoft Azure, Amazon, enzovoort.

Service Contracten

Cloudle

AppSys beschikt over een eigen cloudplatform, “Cloudle” genaamd, wat volledig in eigen beheer in professionele datacenters in de Benelux is ondergebracht.

Cloudle biedt hoogwaardige, op maat gebouwde Cloud oplossingen waar alles tot in de puntjes is uitgevoerd, waardoor ons cloudplatform verzekerd is van optimale continuïteit en connectiviteit. Onze IT-professionals staan elke dag 24×7 voor je klaar om jou en je bedrijf een ongeëvenaarde Cloud-ervaring te kunnen bezorgen.

Onze garantie:

  • Jouw gegevens worden ondergebracht in de meest betrouwbare en moderne datacenters van de Benelux
  • Deze omgeving voldoet aan de strengste internationale ISO-normen
  • Alle apparatuur in de datacenters is volledige eigendom van AppSys
  • AppSys garandeert een optimale continuïteit en connectiviteit voor je onderneming
AppSys Cloud

Microsoft Azure

Naast ons eigen cloudplatform bieden we ook public clouddiensten aan zoals Microsoft Azure, een van de meest gekende en grootste cloudplatformen ter wereld.

Microsoft Azure ondersteunt een grote variëteit aan workloads en voorziet een uitgebreid gamma aan services in een wereldwijd netwerk van datacenters. Als je voor Azure kiest, geniet je van cloudvoordelen zoals schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid. Bovendien werkt Azure volgens het betalen-naar-gebruik principe. Je bepaalt op ieder moment zelf welke clouddiensten je gebruikt en verwijdert of toevoegt. Ook investeert Microsoft continu in security, privacy en compliancy waar je als klant uiteraard van meegeniet.

Het gamma wordt dagelijks uitgebreid, de mogelijkheden met Azure zijn eindeloos.

Microsoft Azure
Service Contracten
Service Contracten

Microsoft 365

Bedrijven die een stap willen wagen richting cloud, starten meestal met de migratie van hun e-mail en bestanden.
Als trouwe Microsoft partner hebben we reeds jarenlang ervaring in het migreren van kleine en grote ondernemingen naar het Microsoft 365 platform.

Ook het Microsoft Teams (het oude Skype for Business) onderdeel is erg populair geworden binnen de bedrijfswereld. Deze dienst maakt het samenwerken tussen collega's nog efficiënter.

Microsoft 365

Cloud Backup

Wil je jouw bedrijfsdata optimaal beveiligen en snel opslaan in de cloud? Met Cloud Back-up is het maken van een back-up eenvoudiger dan ooit. Geen gedoe meer met tapes of externe harde schijven, uw bestanden zijn ten alle tijde beschikbaar in de cloud.

  • Met online back-up kunt u snel data uit uw back-up terugzetten. Lange zoektijden behoren tot het verleden
  • 24/7 back-up en restore mogelijkheid
  • Bepaal zelf tot hoe ver u terug wilt gaan om bestanden terug te halen inclusief versiebeheer
  • Mogelijkheid tot archivering
  • Eenmalig een full back-up, hierna wordt alleen de gewijzigde data geback-upt

Ook Disaster Recovery oplossingen zijn mogelijk bij AppSys.

Cloud back-up
Service Contracten

Gerelateerde berichten