Een optimale beveiliging is essentieel voor je bedrijf!

Kan je je nog herinneren wanneer er een bankoverval gepleegd werd? Of wanneer de laatste Ransomware attack was?
Juist, criminaliteit gaat ook mee met zijn tijd en cybercriminelen storten zich hedendaags op het gijzelen van bedrijven door hun data te bemachtigen. Je bedrijf is dan ook continu online via de cloud, sociale netwerken en het mobiel werken van je medewerkers. Als gevolg hiervan wordt het steeds moeilijker om je bedrijfsnetwerk en belangrijke gegevens zo optimaal mogelijk te beveiligen.

AppSys heeft de juiste kennis en middelen aan boord om je bedrijf hier zo goed mogelijk in bij te staan.

Service Contracten

Endpoint Protection

De veiligheid van je netwerk is net zo sterk als de zwakste schakel in je IT infrastructuur.
Cybercriminelen worden steeds inventiever en een goede bescherming van je clients en servers is een absolute must geworden om je als bedrijf te wapenen tegen ransomware, malware en advance persistent threats.

AppSys biedt een breed gamma aan van de beste producten in de markt, waaronder ook een Next Generation Endpoint Security oplossing die gebruik maakt van Artificiële Intelligentie (AI) en machine learning modellen die ingezet worden om files en executabels te analyseren op enkele miljoenen kenmerken. Dit geeft als voordeel dat je optimaal beschermd bent voor zowel bekende als nog onbekende bedreigingen.

Endpoint Protection

Next Generation Firewall

Een Next Generation Firewall verzorgt een complete laag van bescherming, zonder toegevingen te moeten doen op bijvoorbeeld de bandbreedte. Het grootste verschil tussen een traditionele firewall en een NGFW is dat de NGFW “Application Aware” is.
Dit betekent dat de firewall snel de juiste applicatie traceert en het netwerkverkeer kan controleren.

De Next Generation Firewall moet hackers buiten de poort houden. Helaas zijn er nog steeds bedrijven die denken dat hun eerste generatie firewall de dag van vandaag nog steeds een goede bescherming biedt tegen aanvallen van buitenaf. Waar ze niet bij stil staan is dat hackers steeds vaker gebruik maken van de openstaande netwerkpoorten om de inhoud van data packets te inspecteren. Op basis van deze informatie zijn ze in staat om kritische informatie te verzamelen om gerichte aanvallen uit te voeren.

In een sterk IT-veiligheidsbeleid is altijd een NGFW aanwezig.

Next Generation Firewall
Service Contracten
Service Contracten

Multifactor Authenticatie

In het huidige IT tijdperk is het inloggen in een IT systeem d.m.v. enkel een wachtwoord niet meer voldoende.
AppSys raadt aan om Multi-Factor Authenticatie (MFA) te gebruiken voor de toegang tot jouw bedrijfsgegevens. MFA is een authenticatie methode waarbij de gebruiker twee stappen (bijvoorbeeld paswoord en pincode) succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen.

Waarom MFA?

Helaas komen veiligheidsinbreuken in systemen, phishing en cybercrime steeds meer voor. Meestal bevatten gehackte inloggegevens jouw gebruikersnaam, wachtwoord en soms allebei. Het gebruik van MFA zal dit niet voorkomen, maar het zal echter wel voorkomen dat wanneer iemand jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord heeft, hij of zij toegang krijgt tot jouw account. Zodra er ingelogd wordt op dit account, wordt de toegang geblokkeerd totdat de code wordt ingevuld die jij op dat moment op bijvoorbeeld jouw smartphone binnenkrijgt. Hierdoor weet jij dat er iemand anders probeert in te loggen op jouw account en kun jij jouw wachtwoord veranderen. Zo blijven jouw gegevens veilig en onaangetast.

Multifactor Authenticatie

Security Audit

AppSys ICT Group voert IT security audits uit voor zowel kleine als grote ondernemingen. Bij onze audits staat objectiviteit centraal. Ook adviseren en assisteren wij u graag bij de uitbouw van een beveiligd netwerk.

Via Penetration Testing onderzoeken wij uw netwerk op allerlei beveiligingslekken. Niet enkel uw vertrouwde applicaties worden getest, ook het onderliggende systeem en zelfs de fysieke omgeving nemen we onder de loep.

Na de test krijgt u van ons een gedetailleerd rapport met de gevonden kwetsbaarheden en de aangewezen oplossing. Dit rapport omvat een uitgebreid technisch gedeelte, alsook een niet-technische samenvatting. Naast het rapport voorzien we tevens een verzorgde presentatie.

Een Penetration Test leidt tot meer uptime en garandeert dat vertrouwelijke informatie uw bedrijf niet verlaat.

Wij bieden o.a. de volgende audits aan:

  • Penetration Testing
  • Web Application Penetration Testing
  • Mobile Application Penetration Testing
  • Vulnerability Assessment
  • Full Security Audit
  • Quick Scan
  • Wireless Audit
  • Source Code Analysis
Security Audit
Service Contracten

Gerelateerde berichten