Connectiviteit

Connectiviteit wordt steeds belangrijker en valt niet meer weg te denken in de 21e eeuw. Termen zoals IoT en Coud zijn hipper dan ooit. LAN, Wi-Fi, Bluetooth en 4G/5G. Dit zijn de manieren om te verbinden met anderen, bestanden te verzenden, apparaten aan elkaar te linken en informatie op het internet te zoeken.

AppSys biedt een hele waaier van diensten aan tot verbetering van connectiviteit voor je bedrijfsnetwerk.

Service Contracten

Network designs

ICT is steeds belangrijker in de bedrijfswereld, alles moet 24x7 met elkaar verbonden zijn en gegevens moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Dit is de nieuwe standaard in onze maatschappij en een stabiel, performant netwerk speelt hierin een erg cruciale rol. Waar Gigabit netwerken enkele jaren geleden nog voldeden, wordt 10Gigabit meer en meer de standaard en zal het niet lang meer duren voordat 25Gbit en 100Gbit als normaal beschouwd worden.

AppSys heeft ruime ervaring in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken en we helpen je graag met een moderne en veilige netwerkinfrastructuur. Ook kunnen we netwerkdiensten in onze Managed Services opnemen waardoor jouw bedrijf volledig ontzorgd wordt van het beheer en onderhoud hiervan.

Service Contracten

Wifi oplossingen

Ook een stabiele en performante Wifi verbinding speelt een cruciale rol in de hedendaagse bedrijfswereld. Dit voor het verwerken van talloze apparaten die een hogere bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid nodig hebben.

Welke keuzes zijn er te maken bij het inrichten van een stabiele en betrouwbare Wifi omgeving?
En hoe pak je netwerkbeveiliging (tegen hackers) aan?

AppSys kan je helpen te navigeren in het vaak complexe Wifi landschap om beleids- en inrichtingskeuzes te maken die passend zijn voor jouw specifieke eisen, voor nu en later.

Wifi Site Survey

Een WiFi Site Survey is een meting waarmee je inzicht krijgt in de bereikbaarheid en mogelijke storende signalen in en rondom uw bedrijfspand. Dit is een eerste en belangrijke stap voor het goed inrichten van je Wifi-netwerk.

Tijdens het traject verzorgen wij een meting op locatie. Onze Engineers brengen precies in kaart hoe een Wifi-netwerk ingericht dient te worden. Op basis van deze meting analyseren wij de benodigde dekking en interferentie zodat je exact weet waar en hoeveel nieuwe access points er geplaatst moeten worden.

Beschik je al over een Wifi-netwerk, maar is er sprake van eventuele storingen? Met een WiFi Site Survey worden de storingsfactoren in kaart gebracht en ontvang je na afloop een rapport van de analyses met een advies voor het verbeteren van de Wifi-netwerkinrichting.

Service Contracten

SD WAN oplossingen

SD-WAN (Software-Defined WAN) is een specifieke toepassing van Software Defined Networking technologie die wordt toegepast op WAN-verbindingen. Hiermee is het voor bedrijven eenvoudiger om hun bedrijfslocaties te bundelen in het interne netwerk. SD-WAN is hierbij een aanvulling of vervanger van MPLS waarbij een open internetverbinding kan worden gebruikt om verbinding te maken met het interne netwerk zonder dat hiervoor extra hardware nodig is. De traditionele routers kunnen op deze manier volledig vervangen worden door SD-WAN oplossingen, waardoor bedrijven enorme besparingen kunnen realiseren. De Next-Generation firewalls spelen hierin een belangrijke rol.

AppSys heeft heel wat expertise en ervaring aan boord van deze technologieën. Ook evalueren we steeds de producten die hiervoor het meest geschikt zijn in de markt. We hebben ruime ervaring met merken als Clavister, Sonicwall, Barracuda, Fortigate, Watchguard, ...

Service Contracten

Databekabeling

AppSys werkt samen met enkele partners om ook databekabelingswerken voor klanten aan te kunnen bieden.
Zo brengen we het beste van twee werelden bij elkaar. Enerzijds het technisch ontwerpen van een bedrijfsnetwerk door AppSys en dit gecombineerd met een professionele bekabelingspartner.

Deze combinatie zorgt voor het hoogste niveau in de markt en zo hebben we reeds heel wat ervaring in het ontwerpen, adviseren, implementeren, installeren en onderhouden van netwerk infrastructuren ten behoeve van ICT omgevingen, computerruimtes en datacenters. Alles wordt netjes gecertificeerd volgens de hoogste standaarden.

Ook op het gebied van glasvezelinfrastructuren kan alles van A tot Z opgeleverd worden.