Wat kunnen we voor je doen?

Je IT omgeving is een onmisbare partner voor jouw business.
Ook evolueert de technologische ontwikkeling in de IT-wereld zo snel dat je vroeg of laat ergens tegenaan zal lopen waardoor je voor bepaalde keuzes komt te staan.

Daarom is het ook belangrijk om je IT omgeving goed te onderhouden, zowel op softwarematig als op fysiek vlak, zo kunnen we ook tijdig ingrijpen en kunnen er naar de toekomst toe ook kosten bespaart worden.

Service Contracten

Servicedesk & Support

Je bent op zoek naar een flexibele oplossing voor al jouw IT-vragen zonder een eigen (in-house) IT-dienst?

Eindgebruikers communiceren direct met experts van onze servicedesk. Door gebruik te maken van remote support en kennismanagement merken gebruikers geen verschil met een helpdesk op locatie.

Klanten kunnen gebruik maken van de Appsys Selfservicedesk waar ze online hun ICT problemen kunnen aanmelden en op ieder moment de status hiervan opvolgen.

Servicedesk & Support

Hard- en Software

Wil je er zeker van zijn dat je netwerk optimaal functioneert? Stel je hoge eisen aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van een systeem?

Onze engineers staan je graag bij in de keuze naar de passende hardware en sofware voor je bedrijf waardoor je jouw ICT infrastructuur optimaal benut. Uiteraard wordt hier steeds rekening gehouden met de noden binnen je organisatie en de eisen die daarbij zijn gesteld.

Appsys ICT Group is specialist in het adviseren en leveren van de juiste hard- en softwareoplossingen. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken waardoor je organisatie verzekerd is van een optimale kwaliteit, zowel voor huidige als toekomstige oplossingen.

Als onafhankelijke adviseur kijken wij steeds naar de noden van de klant. Door onze goede contacten en partnerships kunnen wij leveren aan zeer gunstige prijzen!

Hard & Software
Service Contracten
Service Contracten

Managed Services

In onze Managed Services dienst verbindt AppSys ICT Group zich er toe om de IT infrastructuur van je onderneming proactief te monitoren en te beheren voor een vast bedrag per toestel of gebruiker per maand.

Deze dienst bestaat o.a. uit volgende componenten:

  • Monitoring van server, client, storage en andere hardware componenten (tot 24×7)
  • Monitoring van netwerk componenten
  • 24×7 Monitoring van storage componenten
  • Kleine systeemwijzigingen, preventief en correctief onderhoud, gericht op beschikbaarheid
  • Managed Patch Management buiten kantoortijd
  • Health Rapportages
  • Managed Antivirus
  • Asset Management

Per klant passen we onze werkzaamheden aan naargelang de behoeften en noden.
Een SLA bespreken we samen en stellen we op naarmate de wensen die je als bedrijf heeft.

Managed Services

Managed Printing

Managed Print Services is een oplossing waarbij je geen omkijken meer hebt naar je printers en het onderhoud ervan. Zelfs de toners en supplies worden automatisch geleverd. Je betaalt een afgesproken bedrag per maand dat is afgestemd op uw verbruik. Het enige wat je zelf nog moet doen, is het papier bijvullen.

AppSys bekijkt je specifieke situatie en gaat op zoek naar de best mogelijke oplossing voor je printerpark.
Wij kijken naar je wensen en eisen en zoeken daar een geschikte printer bij die aansluit met functionaliteiten bij deze wensen.
Zo zorgen wij ervoor dat de juiste printer op de juiste plek komt.

Managed Printing
Service Contracten
Service Contracten

24x7 Ondersteuning

Indien gewenst staat er 24x7 een AppSys consultant klaar voor IT calamiteiten in je onderneming.
Met een gegarandeerde reactietijd kan je op beide oren slapen en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele IT problemen binnen je onderneming. Dit gecombineerd met onze Managed Services dienst zorgt ervoor dat je de hoogst mogelijke graad van paraatheid ingeschakeld hebt en IT storingen en calamiteiten met de grootste prioriteit en zorg door AppSys opgenomen zal worden.

24x7 Ondersteuning

ICT as a Service

WaaS (Wifi-as-a-Service), PaaS (Platform-as-a-Service), DaaS (Desktop-as-a-Service), DRaas, IaaS,… zijn allemaal termen die steeds meer gebruikt worden binnen de ICT wereld.

Everything-as-a-service wordt steeds populairder, en AppSys gaat als vooruitstrevende ICT leverancier uiteraard mee in deze trend.

Net zoals bv. de GSM factuur verwachten eindklanten steeds meer dat alles wat met ICT te maken heeft “as a service” afgehandeld kan worden: een bepaalde dienst afnemen en betalen volgens het gekende pay-as-you-use model / pay-as-you-go model waarin flexibiliteit een zeer belangrijke factor is en er niet eerst een grote voorfinanciering vereist is.

AppSys kan zeer veel aspecten binnen het dienstenprotfolio aanbieden volgens het “as a Service” principe.

Bij interesse, contacteer ons voor verdere informatie!

ICT as a Service
Service Contracten