Laat je adviseren door AppSys!

In verstaanbare taal leggen we verschillende IT-mogelijkheden aan je uit. Van normale kantoorautomatisering tot oplossingen op het gebied van application delivery, storage, connectivity en andere moeilijke woorden.

AppSys is een onafhankelijke IT dienstverlener die steeds op zoek gaat naar de juiste en meest efficiënte IT oplossing voor jouw onderneming.

Service Contracten

IT Audit

AppSys voorziet professionele ICT Audits waarbij je onderneming een overzicht krijgt van de bestaande IT configuratie, de mogelijke risico’s, bestaande conflicten en belangrijke aandachtspunten. Na een grondige analyse van je bestaande netwerk- en serverinfrastructuur bieden wij een gedetailleerd verslag aan. Dit komen we persoonlijk voorstellen, bespreken en achteraf eventuele benodigde verbeteringen doorvoeren indien gewenst.

Als partner van de KMO Portefeuille kunnen we deze dienst onder interessante voorwaarden aanbieden, waardoor je een groot gedeelte van de kosten terugbetaald krijgt via subsidies van de Vlaamse Overheid.

IT Audit

IT Consultancy

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op IT-gebied is het niet altijd rendabel om personeel bij te laten scholen. Vaak is het goedkoper om voor specifieke zaken een consultant in te huren. Ook voor het oplossen van complexe problemen. Bij AppSys vind je deze expertise.

IT Consultancy
Service Contracten
Service Contracten

IT Infrastructuur

Een juiste IT-infrastructuur is de basis voor het digitaliseren van je bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet wordt ingehaald door nieuwe technologie of achterhaald door verouderde technologie? Je bedrijf wilt immers het maximale uit haar investeringen halen.
Tegelijkertijd wil je er zeker van zijn dat je IT infrastructuur flexibel met je bedrijf meegroeit, zonder je daar zorgen over te moeten maken.

Laat je bijstaan door AppSys, wij zijn dag in, dag uit bezig met het ontwerpen, opzetten en onderhouden van (complexe) IT infrastructuren.

IT Infrastructuur

IT Opleidingen

Wens je een aangepaste cursus voor je medewerkers of een hands-on cursus voor je interne IT medewerkers aangepast aan de eigen omgeving van je bedrijf? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jullie medewerkers weer helemaal up-to-date zijn om de IT middelen op een juiste en efficiënte manier te kunnen gebruiken.

IT opleidingen
Service Contracten

Gerelateerde berichten