Laat je adviseren door AppSys!

In verstaanbare taal leggen we verschillende IT-mogelijkheden aan je uit: van normale kantoorautomatisering tot oplossingen op het gebied van Application delivery, storage, connectiviteit en andere moeilijke woorden.

AppSys is een onafhankelijk IT dienstverlener die steeds op zoek zal gaan naar de juiste en meest efficiënte IT oplossing voor je onderneming.

Service Contracten

IT Audit

AppSys voorziet professionele ICT Audits waarbij je onderneming een overzicht krijgt van de bestaande IT configuratie, de mogelijke risico’s, bestaande conflicten en belangrijke aandachtspunten. Na een grondige analyse van je bestaande netwerk- en serverinfrastructuur bieden wij een gedetailleerd verslag aan dat we persoonlijk komen voorstellen en bespreken, en achteraf de eventuele benodigde verbeteringen komen doorvoeren indien gewenst.

Als partner van KMO Portefeuille kunnen we deze dienst onder interessante voorwaarden aanbieden, waardoor je een groot gedeelte van de kost terugbetaald krijgt via subsidies van de Vlaamse Overheid.


IT Audit

IT Consultancy

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op IT-gebied is het niet altijd rendabel om personeel bij te laten scholen. Vaak is het goedkoper om voor specifieke zaken een consultant in te huren. Ook voor het oplossen van complexe problemen. Bij AppSys vind je deze expertise.

IT Consultancy
Service Contracten
Service Contracten

IT Infrastructuur

Een juiste IT-infrastructuur is de basis voor het digitaliseren van je bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet wordt ingehaald door nieuwe technologie of achterhaald door verouderde technologie? Je bedrijf wil immers het maximale uit haar investeringen halen.
Tegelijkertijd wil je er zeker van zijn dat je IT infra flexibel met je bedrijf meegroeit, zonder je daar zorgen over te moeten maken.

Laat je bijstaan door AppSys, wijn zijn dag in, dag uit bezig met het ontwerpen, opzetten en onderhouden van (complexe) IT infrastructuren.

IT Infrastructuur

IT Opleidingen

Wens je een aangepaste cursus voor je medewerkers of een hands-on cursus voor je interne IT medewerkers aangepast aan de eigen omgeving van je bedrijf, laat het AppSys weten, en wij zorgen ervoor dat jullie medewerkers weer helemaal up-to-date zijn om de IT middelen op een jusite en efficiënte manier te kunnen gebruiken.

IT Opleidingen
Service Contracten
Service Contracten

IT Outsourcing

Veel bedrijven hebben behoefte aan controle en regie over hun ICT systemen en applicaties.
AppSys biedt de zekerheid van continuïteit voor iedere IT infrastructuur, van groot tot klein. Onze dienstverlening is gefocust op kennis, het pragmatisch benaderen van IT vraagstukken en adequate opvolging van gemaakte afspraken.

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met heel wat kennis en ervaring: of het nu bv. gaat om Servicedesk medewerkers, Support engineers, Microsoft of Storage specialisten, AppSys heeft - hoe klein of groot je bedrijf ook is - de juiste IT kennis aan boord!

IT Outsourcing